Ons teamBloemrijke Verleiding | Melanie Siteur-Schulte

Melanie Siteur-Schulte

Eigenaresse; Mijn uitdaging zit in bloemwerk maken voor onze bruidsparen. "Trouwen is een speciaal moment. Ik word vrolijk van tevredenheid en vertrouwen".

Bloemrijke Verleiding | Hester Bregman

Hester Bregman

Bloembindster; Het leukste is dat elk product mij inspireert om wat mee te maken. "Creatieve mensen maken geen rommel, maar hebben overal ideeën liggen".

Stap binnen bij Bloemrijke Verleiding in Woerden en raak geïnspireerd: de kleurenzee van bloemen, het trendy interieur en de exclusieve potten en glaswerk van Despots doen de tijd even vergeten. Neemt u eens rustig de tijd om ons assortiment bijzondere potten en vazen te bekijken een mooi boeket samen te stellen uit ons breed assortiment bloemen. Laat ons enkele verrassende suggesties doen voor uw gelegenheid. Zo werken wij tevens met natuurlijke, onverwachte materialen om tot een eigentijdse en unieke creatie te komen. Niets is te gek bij Bloemrijke Verleiding!

 

Afgestemd op de actuele wensen van klanten en de laatste trends, is Bloemrijke Verleiding in Woerden het antwoord op al uw bloemendromen. Hier wordt de tijd genomen om die dromen te realiseren – tot in de puntjes.  Maak kennis met de nieuwste trends in bloemen, planten en potten en vazen.

Omdat wij Fair Flowers Fair Plants (FFP) bloemist zijn kunt u bij ons ook terecht voor duurzaam gekweekte bloemen.

 

Wij zijn sinds meer dan 10 jaar gevestigd aan de Rijnstraat in het Woerdense Stadshart en vanaf 4 juli 2020 in een totaal vernieuwd pand op nr. 55. Wij zijn er trots op om u in deze nieuwe en inspirerende omgeving te ontvangen waar wij nog meer dan voorheen onze bloemenzee en assortiment vazen en potten kunnen laten zien.

 

U bent van harte welkom op de Rijnstraat 55 in Woerden!

 

 

 

Privacyverklaring Disclaimer

Copyright © 2024 Bloemrijke Verleiding. All rights reserved